• ✓ Gespecialiseerd
  • ✓ Onafhankelijk
  • ✓ Persoolijk advies

Verzekeringen Oosterhout

 

Advies op het gebied van verzekeringen in de omgeving van Oosterhout en Dongen vindt u bij Finenzo Oosterhout. Ieder mens moet natuurlijk bepaalde verzekeringen afsluiten. Inboedelverzekeringen, zorgverzekeringen, levensverzekeringen… Het is lastige materie en soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Welke verzekeringen heeft u nodig? En wat dekt deze verzekering allemaal? Het is zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken. Zo eindigt u met verzekeringen die goed bij uw situatie passen en waarmee u ook nog eens geld zou kunnen besparen. De specialisten van Finenzo Oosterhout in de omgeving van Oosterhout en Dongen geven u graag advies over de juiste verzekeringen voor uw situatie.

 

Advies over de juiste verzekeringen in de omgeving van Dongen en Oosterhout

 

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de wijde omgeving van Dongen en Oosterhout, dus ook als u advies nodig heeft over verzekeringen kunt u bij ons terecht. Wij zetten tijdens een afspraak graag op een rijtje welke verzekeringen voor u en uw gezien optioneel, wenselijk en noodzakelijk zijn. Dit kan gaan om verzekeringen voor u en uw gezin, rondom uw huis, ziekte of werkloosheid, ziektekosten en reisverzekeringen. Bij verzekeringen voor u en uw gezin kunt u bijvoorbeeld denken aan een uitvaartverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering, levensverzekering of huwelijksdagverzekering. Bij verzekeringen rondom uw huis kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Een woonhuisverzekering;
  • Een inboedelverzekering;
  • Een kostbaarhedenverzekering;
  • Een auto-, motor of bromfietsverzekering;
  • Verzekering voor diefstal en eigen schade;
  • Fietsverzekering.

 

Neem contact met ons op of maak een afspraak

 

Wilt u graag meer weten over de juiste verzekeringen voor uw situatie, en bent u daarom op zoek naar een specialistische en onafhankelijke partij in de omgeving van Dongen en Oosterhout? Neem dan gerust contact op met Finenzo Oosterhout. Wij helpen u graag aan de juiste verzekeringen voor uw huidige situatie! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0162 – 43 58 00, of door online een afspraak te maken.

Neem vrijblijvend contact op:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.