Review

Bent u wel eens op zoek naar een stukadoor voor uw huis? of een klusjesman? Grote kans dat u rondgevraagd hebt. Op basis van de reacties die u kreeg heeft u waarschijnlijk de één wel gebeld en de ander juist niet.

 

Dat is de kracht van een verwijzing. Graag willen we u vragen om een korte (krachtige) review voor ons te maken.

 "Voor duidelijke uitleg over je financiele situatie en de daarbij behorende mogelijkheden zouden wij je zeker doorverwijzen naar Erik Dijkstra van Finenzo. Bij het opstarten van een eigen bedrijf en het afsluiten van een hypotheek heeft hij ons veel werk en zorg uit handen genomen, wij leverden info aan, Erik bekeek de mogelijkheden en legde deze zeer duidelijk en met engelengeduld uit. Wij zijn hem heel dankbaar. Wij wonen niet in Oosterhout maar zouden er zo weer naartoe rijden vanuit Eindhoven, voor financieel advies (in Oosterhout kun je ook lekker lunchen!!). Erik, dankjewel!!

 

Steve en Marina Franklin

"Nadat ik slechte ervaringen had met de eenzijdigheid van producten via mijn eigen bank, ben ik tot de conclusie gekomen dat die producten wellicht helemaal niet de beste optie voor mijn situatie waren. Nu heb ik een overzicht van hypotheekverstrekkers waar ik uit heb kunnen kiezen. Je betaalt wat meer dan bij de bank, maar dit verdien je meer dan terug door het advies dat je krijgt!"

 

 

 

 

 

 

 

Bas van Lievoorde

 

"We kwamen om rente te middelen voor onze hypotheek en waren er van overtuigd dat dit de beste optie voor ons was. Dit zou ons een schappelijke 350,- kosten. Nadat onze adviseur echter berekend had wat we aan honderden Euro's konden besparen via het oversluiten van de hypotheek hebben we toch voor die optie gekozen. Het scheelt ons nu wel 100,- in maandlast."

 

 

 

 

 

 

 

Dennis en Lieve