Starterslening Oosterhout

Een starterslening is een van de vele interessante zaken die komen kijken bij het kopen van een huis en onze adviseurs uit Oosterhout vertellen u hier graag over. Als u een huis wilt kopen, is het allereerst belangrijk dat u duidelijk krijgt tot hoever uw financiële polsstok reikt. Hoe verleidelijk de etalage van de makelaar ook is, het is verstandig om eerst bij een hypotheekadviseur binnen te stappen. Samen met u kijkt hij naar uw wensen. Welk bedrag wilt u en kunt u maandelijks besteden aan wonen. Uiteindelijk ontvangt u een advies waarmee u op zoek kunt naar een geschikte woning binnen uw budget. Als u een starter bent op de woningmarkt, zijn er verschillende gemeenten in Nederland die een starterslening verschaffen. Afhankelijk van de plaats waar u wilt gaan wonen, wordt er gekeken of deze gegeven kan worden. Bij Finenzo Oosterhout kijken we graag met u mee of u in aanmerking komt voor een starterslening.

 

 

Starterslening in Oosterhout: wat zijn de mogelijkheden?

 

Vanaf het moment dat u het gesprek bij de hypotheekadviseur heeft gehad, bent u eigenlijk het liefst druk bezig met de inrichting van uw nieuwe woning in plaats van met de financiering. Dat kunnen wij ons goed voorstellen! De financiering van uw nieuwe woning is echter wel heel belangrijk. U gaat namelijk voor vele jaren een financiële verplichting aan. Bij het koopproces komt veel kijken: van het vinden van een geschikte woning tot aan passeren. U krijgt daarnaast met meerdere partijen te maken, zoals een makelaar, notaris, bank en de fiscus. Termen als hypotheekrente, rentevastperiode, executiewaarde, ontbindende voorwaarden financiering blijven lastige materie. Dan is het wel prettig dat u daarbij goed begeleid wordt. Uw Finenzo-adviseur uit Oosterhout legt zaken, zoals een starterslening, graag op een begrijpelijke manier aan u uit.

 

Laat ons u inlichten over het verkrijgen van een starterslening

 

Als u alle informatie wilt over een starterslening, helpen wij in Oosterhout u graag. Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) is een financiële partner van gemeenten, andere overheden en marktpartijen in volkshuisvesting. Bij hen kunt u terecht voor de Starterslening. Kijk op www.svn.nl voor meer informatie over de Starterslening. Uiteraard kunt u ook bij onze adviseur in Oosterhout langskomen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor verzekeringen, een starterslening en andere financiële zaken die belangrijk zijn bij de aankoop van uw huis. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0162 – 43 58 00.

Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) is een financiële partner van gemeenten, andere overheden en marktpartijen in volkshuisvesting. Bij SVn kunt u terecht voor de Starterslening.

Kijk op www.svn.nl voor meer informatie over de Starterslening.