• ✓ Gespecialiseerd
  • ✓ Onafhankelijk
  • ✓ Persoolijk advies

Advies over een koopwoning in Oosterhout

 

Voor zaken omtrent een koopwoning helpen onze adviseurs uit Oosterhout u graag. Bij Finenzo Oosterhout beschikken we over alle kennis die nodig is bij het kopen van een huis. Bent u een starter op de woningmarkt? Dan wilt u waarschijnlijk weten wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een woning. Wij informeren u graag over het aanschaffen van een koopwoning middels een professioneel adviesgesprek in Oosterhout.

 

Passend advies over zaken omtrent een koopwoning in Oosterhout

 

Als u hebt besloten uw eerste huis te gaan kopen, weten wij in Oosterhout als geen ander hoe groot deze stap is. Er zullen vast de nodige spanningen bij komen kijken en u wilt natuurlijk wel de zekerheid dat u over de juiste financiën en verzekeringen beschikt. Daarom helpen wij bij Finenzo Oosterhout u graag met het geven van passend advies over zaken omtrent een koopwoning. Zo kunt u als starter bijvoorbeeld in verschillende gemeenten een starterslening krijgen. Als u in Oosterhout of elders een huis wilt kopen, kijken wij graag met u mee of u hiervoor in aanmerking komt. Ook zijn wij als financieel adviseur uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen op de woningmarkt en aan welke vereisten u moet voldoen. Onze dienstverlening in Oosterhout reikt echter verder dan alleen advies rondom het kopen van een huis. Ook als u al een hypotheek heeft, maar deze wilt laten oversluiten, adviseren we u graag.

 

Maak een afspraak om advies in te winnen over het kopen van een huis in Oosterhout

 

Wilt u wat meer zekerheid en informatie over de zaken die komen kijken bij het kopen van een huis in Oosterhout of elders? Dan staan onze adviseurs voor u klaar. Wij helpen u met het berekenen van uw maximale hypotheek en het regelen van verzekeringen. Wilt u meteen een afspraak plannen of meer informatie over onze adviesgesprekken omtrent een koopwoning in Oosterhout? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162 – 43 58 00.

Neem vrijblijvend contact op:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.