Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Bij Finenzo krijgt u onafhankelijk advies en vergelijken we echt álle aanbieders. Zo kunnen we u het scherpste aanbod garanderen van de hypotheek die bij u past.

Bij Finenzo spaar je zoals jij dat wilt. We helpen je om te bepalen hoe je het beste kunt sparen, wat je nodig hebt én maken samen een plan om je einddoel te halen.

Eén adres voor al je verzekeringen. Je kunt van ons een uitstekend advies en een snelle doortastende afhandeling bij schade verwachten.

U heeft uw leven op orde, bent specialist in uw vakgebied maar op financieel gebied hoopt u dat alles goed geregeld is in geval van verandering van baan, uitbreiding van het gezin, verhuizing en uw pensioen later. Middels het maken van een financiële planning wordt dit alles inzichtelijk gemaakt.

Wil je straks zonder zorgen genieten van je pensioen? Finenzo geeft je graag inzicht in jouw pensioensituatie en zorgt voor een solide pensioenplan.

Scheiden is emotie en betekent veel regelen. Scheiden zorgt voor veel onzekerheid over de toekomst. Dan zijn rust, overzicht en de juiste beslissingen nodig.