Uw hypotheek mogelijkheden?

> Rentemiddelen

Uw rente herzien door middeling.

 

> Oversluiten

Uw hypotheek oversluiten naar een nieuwe hypotheek.

 

> Hertaxatie

Uw huis opnieuw laten taxeren.

 

> Extra aflossen

Een extra deel van de hypotheek aflossen.


Hypotheek oversluiten in Oosterhout

 

Wilt u uw hypotheek oversluiten en heeft u hierbij hulp nodig van een expert in Oosterhout of Made? Dan staat Finenzo Oosterhout graag voor u klaar. Ons adviesbureau in Oosterhout, nabij Made heeft al jarenlange ervaring met het geven van advies over financiële zaken, waaronder het oversluiten van een hypotheek. Heeft u dus diverse vragen of weet u niet waar u juist aan doet? Dan helpen wij u graag.

 

Hypotheek oversluiten of rentebemiddeling: in Oosterhout, nabij Made, helpen we u graag

 

Heeft u informatie nodig over het oversluiten van een hypotheek en rentemiddeling? Deze zaken verschillen van elkaar. Bij oversluiten beëindigt u de lopende rentevaste periode. Hiervoor brengt de geldverstrekker vaak een forse boete in rekening, maar kunt u wel meteen profiteren van de huidige lage rente. Als u de mogelijkheid heeft om de boete uit eigen middelen te betalen, kan oversluiten aantrekkelijker zijn dan rentemiddeling. Als adviseur in Oosterhout, nabij Made, brengen we graag de effecten in kaart van het oversluiten van een hypotheek en van rentemiddeling. Uiteraard kunt u ook voor andere zaken bij ons terecht. Heeft u om te beginnen vragen over de zaken die komen kijken bij een koopwoning, zoals de benodigde verzekeringen, kosten en papieren? Ook dan zit u bij Finenzo Oosterhout op de juiste plek.

 

Maak nu uw afspraak en ontvang professioneel advies

 

U hoeft zich bij ons adviesbureau geen zorgen meer te maken dat u onvoldoende kennis van zaken heeft en verkeerde beslissingen neemt. Wij zorgen er namelijk voor dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft voor het oversluiten van een hypotheek in Oosterhout, Made of elders. Ook als u uw huis wilt verkopen, kunnen wij u helpen met het financiële gedeelte. Wilt u een afspraak met ons maken? Dan neemt u contact op via 0162 – 43 58 00.

 

Rentemiddelen

Zit u nog vast aan een lange en hoge rentevastperiode? Wellicht is rentemiddeling een interessante optie voor u en kunt u profiteren van de zéér lage rentestanden!

Oversluiten

Een hypotheek oversluiten kan zonder te verhuizen, bijvoorbeeld aan het einde van een rentevaste periode. Of omdat u intussen bij uw huidige of bij een andere bank een gunstiger rente krijgt. Of misschien past een andere hypotheek beter bij uw persoonlijke situatie?

Hertaxatie

Een kleine investering in tijd en geld, en u kunt tot honderden euro's per jaar op de hypotheeklasten van uw huis besparen.

Extra aflossen

Door extra af te lossen kunt u uw maandlasten verlagen. Daardoor is het vaak ook mogelijk te migreren naar een lagere renteklassen.