Uw hypotheek mogelijkheden?

> Rentemiddelen

Uw rente herzien door middeling.

 

> Oversluiten

Uw hypotheek oversluiten naar een nieuwe hypotheek.

 

> Hertaxatie

Uw huis opnieuw laten taxeren.

 

> Extra aflossen

Een extra deel van de hypotheek aflossen.


Oversluiten of rentemiddeling? Dat ligt er aan. Bij oversluiten beëindigt u de lopende rentevaste periode. Hiervoor brengt de geldverstrekker vaak een forse boete in rekening, maar kunt u wel meteen profiteren van de huidige lage rente. Als u de mogelijkheid heeft om de boete uit eigen middelen te betalen, kan oversluiten aantrekkelijker zijn dan rentemiddeling. Neem contact op met uw adviseur, om de effecten van beide voorstellen in kaart te brengen.    

   

   Stel uw vraag              Plan een afspraak                                                                                                                           

Rentemiddelen

Zit u nog vast aan een lange en hoge rentevastperiode? Wellicht is rentemiddeling een interessante optie voor u en kunt u profiteren van de zéér lage rentestanden!

Oversluiten

Een hypotheek oversluiten kan zonder te verhuizen, bijvoorbeeld aan het einde van een rentevaste periode. Of omdat u intussen bij uw huidige of bij een andere bank een gunstiger rente krijgt. Of misschien past een andere hypotheek beter bij uw persoonlijke situatie?

Hertaxatie

Een kleine investering in tijd en geld, en u kunt tot honderden euro's per jaar op de hypotheeklasten van uw huis besparen.

Extra aflossen

Door extra af te lossen kunt u uw maandlasten verlagen. Daardoor is het vaak ook mogelijk te migreren naar een lagere renteklassen.