zakelijke rekening

regiobank voor u als ondernemer

Bij RegioBank bent u geen rekeningnummer. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Geworteld in de regio begrijpen wij waar u als ondernemer tegenaan loopt. En dat tijd geld is voor een bedrijf. Als ondernemer komt er al genoeg op u af. Het laatste wat u wilt is u druk maken over bankzaken. Geen tijd om even bij ons binnen te lopen? Bel ons! Bij ons ervaart u het gemak van alles onder één dak. Eén aanspreekpunt voor uw zakelijke bank- en verzekeringsproducten. Wel zo gemakkelijk.


Compleet en overzichtelijk

Of u nu zzp'er bent, een winkel heeft, of bestuurslid bent van een vereniging. Voor iedere ondernemer heeft RegioBank een eigen zakelijke betaalrekening. Afgestemd op de wensen van uw bedrijf. Want iedere zakelijke klant is uniek. Voor onze zakelijke betaalrekeningen betaalt u elke maand een vast bedrag. Zo weet u altijd waar u altijd waar u aan toe bent. Compleet en overzichtelijk.


Meerkeuze sparen

Ook uw zakelijke spaargeld is goed af bij RegioBank. MeerKeuze Sparen is een zakelijke spaarrekening met een rente die tot één van de hoogste in de markt hoort. En die ook nog flexibel is. Op de vrije rekening zet u gemakkelijk uw geld opzij. Heeft u het toch weer nodig? Geen probleem, u kunt het direct en kosteloos opnemen.


Gemakkelijk en snel overstappen met uw zakelijke bankproducten naar RegioBank? Wij helpen u graag.

 

Wij adviseren om minimaal eens per half jaar naar de financiële situatie van uw bedrijf te kijken. Er kan altijd iets veranderd zijn, hoe klein ook. Zullen we daar een afspraak voor maken?