Verhuizen doe je Finenzo!

Wij hebben een leuke kortingsactie voor onze (hypotheek)klanten: zij kunnen met korting zelf een verhuisbus van 20m3 huren, die je gewoon met rijbewijs B mag besturen. Vanaf vrijdag en in het weekend geldt er een korting van 10%. Op maandag tot en met donderdag geldt er maar liefst een korting van 20%. Onze adviseur vertelt u hier graag meer over!

Ook een feestje voor de kinderen 

met de Kinderspaarweken van de RegioBank!  

Goed sparen kun je leren. Door stap voor stap te doen. Van kinds af aan, met kleine bedragen. Daarom heeft RegioBank de hele maand oktober en november haar Kinderspaarweken. Een maand waarin we over het belang van sparen door kinderen vertellen. 

Onze gezamenlijke RegioBank-vestiging doet dit jaar mee aan de Kinderspaarweken. Kinderen die in oktober en november een bedrag op hun spaarrekening bij RegioBank storten, mogen een cadeautje komen uitkiezen. Daarvoor is een cadeautafel ingericht in de RegioBank-kamer.

Daarnaast krijgen kinderen die een RegioBank-kleurplaat inleveren bij de receptie, een leuke attentie. De kleurplaat is aan te vragen via oosterhout@finenzo.nl of af te halen bij de receptie.