Uw droomhuis gezien?

U heeft uw droomhuis gezien! 

Maar kunt u dat ook betalen? Wat zijn uw maandlasten? Kunt u dan nog wel genieten van de vakanties waar u zo nu en dan van droomt? Wat komt er verder allemaal bij kijken voor uw hypotheek geregeld is? Dat zijn een hoop vragen waar u tegenaan loopt zodra dat droomhuis ineens héél dichtbij komt!

 

 Zo snel mogelijk een concreet antwoord!

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk een concreet en helder antwoord op al deze vragen. Bij ons kan dat gelukkig! U kunt direct via onze digitale agenda een afspraak inplannen op een moment dat het u het beste schikt. Vaak kan dit al op zéér korte termijn. U kunt vandaag vaak nog een afspraak plannen voor de volgende dag. Wij denken graag direct met u mee en als u alles zo snel mogelijk in werking wilt zetten, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Wat u van ons mag verwachten?

Wij zijn helder in wat we voor u kunnen betekenen en wat uw mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. We dragen graag bij aan het verwezenlijken van uw dromen. Wij kijken voor u niet alleen naar de korte termijn, maar juist ook naar uw financiële situatie in de toekomst. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart genieten van het realiseren van uw wensen.

Kiest u voor ons? Dan kiezen wij voor u!

Wij zetten onze klant op nr. 1, wij handelen in uw belang! Daarnaast zijn we transparant, geven we heldere uitleg en mag u van ons verwachten dat onze zorg niet stopt bij het afsluiten van de hypotheek. In uw toekomst veranderen er wellicht dingen qua werk of in uw gezinssituatie die van invloed zijn op uw hypotheek en financiële dossier.

 

 Uw financiële situatie laten polsen?

Periodiek schuift u bij uw financieel adviseur aan tafel om te kijken of alles nog steeds aan sluit bij het gegeven advies. Zijn er aanpassingen nodig of noodzakelijk dan zal de adviseur dat met u bespreken. Ook voor financieel advies inzake uw pensioen, spaar- en beleggingsmogelijkheden, verzekeringen, eventuele gezinsuitbreiding, oversluiten en voor rentemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om u als particulier, zzp-er of ondernemer van dienst te kunnen zijn.

 

Financiële planning!

U plant vast dagelijks een hoop zaken! Wat denkt u van hulp bij uw financiële planning? Van A tot Z wordt er voor u een financiële planning op maat gemaakt. Zo krijgt u inzicht in alles dat u financieel op korte en lange termijn te wachten staat. U hoeft niet langer te hopen dat alles goed geregeld is, want u weet dat alles goed geregeld is!

 

Klinkt goed niet waar? Kijk wat voor kennis we allemaal in huis hebben bij ons team of maak direct een afspraak! Tot snel!