Uit eten op onze kosten?

Meld een nieuwe klant bij ons aan!

En ontvang een dinerbon cadeau!

Als u een klant bij ons aanbrengt voor een complex product zoals een hypotheek ontvangt u van ons een diner bon zodra het gehele traject doorlopen is. U kunt onze diner bon inleveren bij diverse restaurants!

 


Een Troost(&Leut)prijs?

U bent zelf nieuwe klant met een complex product? Óf u brengt 'n nieuwe klant aan zonder complex product? Helaas ontvangt u niet direct onze diner bon, maar wél een te gekke troostprijs! Een bon van Troost&Leut voor een heerlijk kopje thee met een smakelijk stukje taart. Meldt u vervolgens nieuwe klanten bij ons aan met een complex product? Dan sturen wij u natuurlijk ook onze diner bon!

Wordt u nieuwe klant bij ons kantoor als RegioBank klant en opent u een betaalrekening? Dan ontvangt u € 50,00 cadeau op uw rekening als u daar uw inkomen op laat storten.

 

Hoe meer klanten u aanbrengt?

U ontvangt voor elke nieuwe klant die u bij ons aanbrengt een diner bon! We danken u voor het aanraden van ons kantoor, onze dienstverlening, onze medewerkers en onze producten!