Laatste kans om over te stappen!

Stad Holland biedt u een goede zorgverzekering met een premie voor de basisverzekering van € 119,95. U kiest zelf uw zorgverlener (restitutiepolis) en uw declaraties worden snel uitbetaald. Met een keuze uit zes aanvullende pakketten heeft u altijd een passende zorgverzekering.

 

 

 

 

 

Stad Holland stelt geen medische vragen als iemand een basis- of aanvullende verzekering af wil sluiten. Iedereen wordt geaccepteerd.

 


Zorgverzekering 2019

Geen medische selectie

Stad Holland stelt geen medische vragen als iemand een basis of aanvullende verzekering wil sluiten. Iedereen wordt geaccepteerd.

 

Snelle uitbetaling van declaraties

Voor welke manier u ook kiest (app, scan of via Mijn Stad Holland), Stad Holland zorgt altijd voor een vlotte afhandeling van uw nota's. In vrijwel alle gevallen binnen een week.

 

Betalingskorting

Indien de premie voor een langere periode vooruit betaald wordt, ontvang u een betalingskorting.

 

Beste zorgverzekeraar van NL

Bron: Onderzoek DFO 2018

 

Betalingstermijn

Betalingskorting

Jaar   

   1%

Halfjaar

  0,5%

Kwartaal

 0,25%

Restitutiepolis

U kiest dus zélf de zorgverlener. Om de zorg voor alle verzekerden goed en betaalbaar te houden probeert Stad Holland met zoveel mogelijk zorgverleners afspraken te maken over kwaliteit en prijs. De zorgverleners die gecontracteerd zijn dienen hun declaraties rechtstreeks in. Bij niet gecontracteerde zorgverleners ontvangt u een nota die u in kunt dienen.

 

Verlaagd verplicht eigen risico

Stad Holland verlaagd in 2019, net als vorig jaar, het verplicht eigen risico met een symbolisch bedrag van € 10,- naar € 375,-.

 Zes aanvullende pakketten

Voor zorg die buiten het basispakket valt, is het verstandig een aanvullende verzekering af te sluiten. Met een keuze uit zes aanvullende pakketten heeft u altijd een passende zorgverzekering.

Compact € 7,50

Bewust geen tandheelkunde meeverzekeren maar wel een prijsbewuste keuze maakt u met dit aanvullend pakket. Waarbij er wel dekking is voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, kraamzorg en podotherapie?

Jongeren € 10,95

Speciaal ontwikkeld voor verzekerden van 18 tot en met 26 jaar. Voor een zeer scherpe premie krijgt u een vergoeding voor tandheelkundige verrichtingen, alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie.

Standaard € 22,00

Tandheelkundige verrichtingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed tot een bedrag van € 250,- per kalenderjaar. Ook is er een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie. Hiervoor gelden wel gelimiteerde vergoedingsbedragen en is er een maximum verbonden aan het aantal behandelingen per jaar dat vergoed wordt. Ook kraamzorg en steunzolen worden gedeeltelijk vergoed.


Uitgebreid € 37,25

Uitbreidingen op het standaard pakket zijn onder meer gedeeltelijke vergoedingen van vaccinaties voor verblijf in het buitenland, een gemaximeerde dekking voor bevalling in het ziekenhuis zonder medische noodzaak, een volledige vergoeding voor tandheelkunde tot € 350,- per kalenderjaar, een ruim aantal behandelingen fysiotherapie, een gedeeltelijke dekking voor hoortoestellen, een vergoeding voor anticonceptie en de werelddekking voor medische kosten in het buitenland.

Extra uitgebreid € 51,00

Vooral op het gebied van orthodontie biedt dit pakket nog ruimere dekkingen dan het uitgebreide aanvullende pakket, evenals voor brillenglazen inclusief montuur. Tandheelkunde wordt vergoed tot maximaal € 450,- per kalenderjaar.

Zorg riant € 64,25

Riante vergoedingen op het gebied van alternatieve geneeswijzen, bevalling en kraamzorg, brillen hoortoestellen, steunzolen, tandarts en orthodontie.