Cindy de Wit

Als vakantiehulp ben ik het team komen versterken vanuit een nieuwsgierigheid naar de financiële dienstverlening. Dit blijkt zo goed te bevallen dat ik het team nu al een langere tijd uit de brand help. Doordat ik flexibel wordt ingezet, proef ik van alle diverse facetten van het bedrijf. Ik vind het heerlijk om u te woord te staan zowel aan de balie als aan de telefoon en u te helpen waar ik kan. Als blijkt dat ik u kan doorverwijzen naar mijn collega's bied ik u graag nog een heerlijk kopje koffie aan. Zodra ik uw mail ontvang zet ik deze direct door naar uw adviseur of relatiebeheerder!

Zichtbaar voor u maar ook achter de schermen probeer ik mijn collega's zo goed mogelijk te ondersteunen. Ik ben ontzettend leergierig en hoop dan ook op korte termijn mijn eerste diploma's binnen te slepen.


 

WFT Basis in opleiding

Vliegende keep

Het is fijn om te kunnen zeggen dat de klant bij ons op nummer 1 staat en dat we er altijd alles aan doen om de klant te adviseren wat het meest passend is. Elke dag proberen wij onze dienstverlening nog beter te maken.


Cindy's passies